Menu


5 serveringer 495,- 
9 serveringer 695,-
Vinmenu 5 glas 545,-

Klipfisk
Hindbær – surdejsbrød

Hamachi
Hybenrose – tomat – crusco miso

Kantarel
Brændt løg – vild broccoli – hval bacon

Makrel
Karl Johan – jomfruhummer – granskud

Surdejsbrød
Økologisk mel – fermenteret i 72 timer

Ged
Havtorn – strandkål

And
Kirsebær – demi glace – hyldeblomst

Friske bær
Brunost – nobilis kogle

Fersken
Bipollen – hørfrø – oscietra caviar

Småkage
Safran – kumquat

À la Carte

 
Ønsker I at vælge retter á la carte,
anbefaler vi 3 retter pr. person

Snacks

Klipfisk kroketter med tyttebær 3 stk 60 ,-

Surdejsbrød, fermenteret i 72 timer 35,-

Forretter

Hamachi, hybenrose, tomat og crusco miso 160,-

Kantareller, brændt løg, vild broccoli og hval spæk 160,-

Hovedretter

Confiteret dansk and, sprød kartoffel mos og spidskål 250,-

Ost og dessert

4 oste, brioche, rabarber og lavendel marmelade 130,-

Mælkeis, blåbær, safran crumble og honning 100,-

Tilkøb oscietra caviar 5gr. 90,-

Oplysninger om fødevareallergier og andre restriktioner bedes venligst oplyst ved reservation. Vi kan imødekomme det meste, så længe vi ved det i forvejen.
Information om specifikke allergener i vores aktuelle retter, kan altid fåes ved henvendelse til personalet i restauranten.