5-RETTERS NAERT NORDIC MENU

«Chef choice menu»

475 DKK pr. person

 

+ VINMENU

4 glas parret af husets sommelier

+ 395 DKK


_________________________________________


A LA CARTE 

2 retter 245,- / 3 retter 275,-
Vær opmærksom på tillægspriser på enkelte retter


NORSK FISKESVÆR

Friteret torskeskind med hindbær 

og persille dip.  


TATAR AF OKSE +45

Håndskåret oksekød vendt i røget benmarv, citron og porre creme. 


PLUKKFISK 

Stegt saltet torsk, kartoffelmos med røget bacon og syltet løg


FISKESUPPE À LA BERGEN 

Cremet fiskesuppe med rejer og dild. Rent guf til det lækre surdejsbrød. 


HELLEFLYNDER +50

Risotto på mungbønner og boghvede. Svampe, fermenteret gulerødder, estragon og syltede porrblomster.


MUNGOTTO 

Glaseret persillerod i teriaki sauce, hokaido pure og  violetgrønkål


STEAK NAERT +75

Okse spidsbryst, jordskokke  puré, stegt kål, sprødt kyllingeskind og consommé af kylling og porre.


IS 

Is lavet på skovsvampe, miso, toppes med norsk guld/myseost



Oplys gerne personalet om dine allergier!